fredag den 20. januar 2012

Toblerone creme:

Jeg bruger også tit Toblerone creme:

(ca. til en 25 cm rund kage)
200-300g toblerone
ca. 2,5 dl fløde

Jeg varmer fløden op til den lige koger. Der efter tages den af varmen og ca 1/3 del hældes over tobleronen som er brækket i mindre stykker i en skål. Man rører stille og roligt og hælder efter lidt tid 1/3 mere fløde i. Hvis chokoladen har svært ved at blive opløst kan man varme resten af fløden op igen. når alt chokoladen er opløst stilles cremen koldt med husholdningsfilm  direkte ovenpå creme. cremen stilles gerne koldt indtil næste dag.
Når cremen tages ud piskes den op lige som med flødeskum. bruges direkte til kager.

2 kommentarer:

  1. Er det muligt for os dødelige mennesker også at lave den? Hvad bruger du cremen til?

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er ikke så svær at lave så jeg er ikke i tvivl om at du sagtens kan lave den. jeg bruger den bla. til lagkager eller i roulader.

      Slet