torsdag den 9. februar 2012

Chokolade kage fra Meyers bagebog

Jeg har desværre ikke fået taget billede endnu af denne skønne skønne opskrift. Jeg har lovet opskriften videre så derfor kommer den her: Den er super lækker og kan holde sig i 4 uger i køleskabet.

750 g mørk chokolade
400 g smør
15 æg
1140 g sukker
195 g mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. havsalt
6 spsk. kakao
300 g grofthakkede valnødder

Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad med smørret. pisk æg og sukker sammen og rør den smeltede blanding i æggene.Bland mel,bagepulver,salt og kakao i en skål og sigt det over den våde blanding. rør til sidst de hakkede valnødder i.

Hæld dejen i en smurt bradepande og bag kagen ved 170* i ca. 40 min.
Kagen skal tages ud inden den er helt bagt i midten.
Opbevares i køleskabet.
Smager super godt med Vaniljeis til.