Jeg har desværre ikke fået taget billede endnu af denne skønne skønne opskrift. Jeg har lovet opskriften videre så derfor kommer den her: Den er super lækker og kan holde sig i 4 uger i køleskabet.
750 g mørk chokolade
400 g smør
15 æg
1140 g sukker
195 g mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. havsalt
6 spsk. kakao
300 g grofthakkede valnødder
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad med smørret. pisk æg og sukker sammen og rør den smeltede blanding i æggene.Bland mel,bagepulver,salt og kakao i en skål og sigt det over den våde blanding. rør til sidst de hakkede valnødder i.
Hæld dejen i en smurt bradepande og bag kagen ved 170* i ca. 40 min.
Kagen skal tages ud inden den er helt bagt i midten.
Opbevares i køleskabet.
Smager super godt med Vaniljeis til.